Over de Moestuin Man

Al vanaf jonge leeftijd ben ik, Niels, al geïnteresseerd in gezonde voeding en in de manier waarop groente verbouwd wordt. Tijdens mijn baantjes als kok heb ik gezien dat gezonde, zelfgekweekte voeding weinig wordt gebruikt n ook in de supermarkt komt je relatief weinig verse producten tegen. Erg jammer, want zo komt de mens steeds verder af te staan van de oorsprong, van waar producten vandaan komen.

Gelukkkig is er als enige jaren een verandering bezig. Men wil terug naar de basis, terug naar de oorsprong. Ik was daarom ook verheugd toen mijn vriendin had besloten een Moestuin te nemen achter het Haagse Zuiderpark. In mijn vrije tijd ging ik met plezier mee om te zien hoe dat nou gaat, moestuinieren. Nou ik heb het geweten ook, het moestuinieren zit sindsdien ook in mijn hard en ik heb besloten me te verdiepen in de do’s en don’ts van het hebben en beginnen van een moestuin. Nu een paar jaar laten hebben wij een moestuin op ons dakterras en assisteren wij regelmatig op de grote moestuin van m’n schoonouders.

Alle ervaring die ik heb opgedaan en alle kennis die ik tot me heb genomen hebben er toe geleid dat ik de enige echte MoestuinMan genoemd wordt.

2 reacties op “Over de Moestuin Man

    1. Hoi Charlotte,
      Dit is vooralsnog een hobbymatige activiteit.
      Voor jouw wat professioneler denk ik aan jouw site te zien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *